Automester-eier NDS Group tar strukturelle grep. Organisasjonen vil bli delt inn i tre regioner, som ledes av regionale direktører. 

Noen i den nye ledelsen er nye i NDS-systemet, mens andre får nye roller. Automester-sjef Siw Holter blir regiondirektør i NDS Group for region øst.

Hentet fra Bil i Nord
Ifølge Janno Gröne, styreleder og administrerende direktør i NDS Group, vil Holter få et bredere ansvar etter en veldig sterk prestasjon i sin forrige rolle i Automester.

Holter har siden 2017 vært leder for selskapets heleide verkstedkjede Automester, som har 220 verksteder tilknyttet seg.

Mens region vest skal ledes av Trond Barmen Johnstuen, som nå blir forfremmet, skal region nord ledes av Morten Skouge, som kommer fra jobben som servicemarkedsjef i Bil i Nord AS.

- Det nye organisasjonskartet vil skjerpe kundefokuset med økt innflytelse i regionene, mener Janno Gröne.

Nye direktører
Christoffer Lampe ble nylig ansatt som finansdirektør, mens Morten Dyrberg er ny kommersiell direktør.

Lampe har ifølge NDS Group solid erfaring innen økonomistyring av selskaper og har blant annet jobbet for det tekniske distribusjonsfirmaet Brammer, hvor han var nordisk finansdirektør.

Morten Dyrberg har jobbet som administrerende direktør og salgsdirektør i Norden for lokale og internasjonale selskaper inkludert Coca Cola, Lego, Tele 2 og Rodenstock. I sin siste rolle jobbet Dyrberg for sportsklokkemerket Polar som administrerende direktør for Norden.

- Vi er glade for å ha fått ombord to sterke og erfarne lokale ledere og er sikre på at NDS Group med disse ansettelsene vil bli styrket for å oppnå våre ambisiøse vekstplaner, sier Gröne.

Flere nye ledere
I tillegg har ytterligere navn kommet på plass i det nye organisasjonskartet:

  • Øyvind Klausen kommer fra Automateriell, og blir sentralt ansvarlig for utstyrsdivisjonen.
  • Terje Andersen skal lede et nytt key account management-team. 

Andersen har hatt lederstillinger i selskaper som Odlo og Polar Electro og jobbet nylig som administrerende direktør i sports- og klesselskapet Lasse Kjus.

- Den nye avdelingen for key account management vil forberede vår organisasjon til å bedre betjene flere verksteder, verkstedkjeder og store bilforhandlere, sier Gröne.

Jakten på Siw Holters etterfølger er allerede i gang, og målet er blant annet at den nye Automester-kjeden skal bidra til å øke antall medlemsbedrifter.

Les også:

 Følg BilNytt.no på LinkedIn