Etter en anbudskonkurranse har Harald A. Møller AS valgt å signere kontrakt med det Arendals-baserte teknologiselskapet Sharebox AS.

Sharebox tilbyr nøkkelautomater med integrerte betalingsløsninger som ifølge selskapet fungerer som "et selvbetjent digitalt kundemottak".

Dermed kan verkstedkundene hente og levere bilen hele døgnet. 

- Vi ser på avtalen med Harald A. Møller som en solid anerkjennelse av vår tekniske plattform og vår organisasjon, sier Arne Eivind Andersen, grunder og daglig leder i Sharebox. 

- At den største aktøren i Norden velger vår løsning underbygger vårt mål om å etablere Sharebox som den nye standard for selvbetjent kundeservice i bilbransjen. Vi er virkelig stolte av å ha landet denne kontrakten, fortsetter Andersen.

- Døgnkontinuerlig tilgjengelighet
Også direktør for servicemarkedet i Harald A. Møller, Tom Chr. Nordby, er fornøyd med avtalen: 

- Vi ser frem til å realisere avtalen med Sharebox, som er en velprøvd tjenesteplattform som gjør det enkelt for våre forhandlere å tilby kundene en døgnkontinuerlig tilgjengelighet, igjennom sømløse selvbetjente digitale løsninger for både innlevering og utlevering av bilen, sier Nordby.

- Vi bidrar med vår teknologi og kompetanse til den digitale transformasjon som Harald A. Møller sitt forhandlernettverk nå gjennomgår, sier Sharebox-sjef Arne Eivind Andersen.

Nøkkeltall Sharebox AS:

Allerede i Europa
For et år siden skrev MotorBransjen.no at flere merkeforhandlere og kjedeverksteder var i ferd med å fase inn Sharebox-løsingen.

Avtalen med Harald A. Møller gjør at Sharebox nå øker bemanningen på integrasjon, drift og kundestøtte oppgaver for å møte det økte volumet fremover.

- Vi kobler sammen alt som finnes av digitale kundeverktøy og betalingsløsninger som Vipps, Klarna og kort. Vi har etablert en plattform som gjør at vi kan bygge skreddersydde kommunikasjonsflater både digitalt og med nøkkelautomatene, sier Andersen.

Bilforhandlere i Belgia, Tyskland og Italia har allerede satt gang digitalisering av kundereisen med døgnåpne kundemottak via nøkkelautomatene fra Sharebox, og selskapet har samarbeid med blant annet Mekonomen Group, Volkswagen Group, SIXT og Europcar.

- Vi er i ferd med å gjøre våre løsninger til en bransjestandard og avtalen med Harald A. Møller er en bekreftelse at vi er på rett vei, mener Andersen.

Snart vil nøkkelautomater fra Sharebox monteres hos norske Audi-forhandlere.

Les også: - Bilbransjen er ikke rustet for å tilfredsstille fremtidens kunde

Tips BilNytt.no:
Atle Falch Tuverud | Stian Blindheim Karoline Sandvik Hernar | 
Knut Moberg | 
Jon Winding-Sørensen Petter Knutsen Bjørkelo 


 Følg BilJobb.no på LinkedIn