Mekonomen feiret verkstedfolkene sine lørdag 1. oktober på Clarion Hotel The Hub i Oslo. Det var dagen etter Meca hadde sin fest i det samme lokalet.

Under Mekonomens feiring ble det også delt ut en rekke priser for verkstedenes prestasjoner i 2021.

Kåringen ble gjennomført i forbindelse med Automessen, som ble arrangert fra onsdag 28. september til lørdag 1. oktober.

- Ingen enkel jobb med å kåre en vinner
Vinneren av årets Mekonomen bilverksted kommer fra Sørlandet, og kjedesjef Dag-Inge Simonsen innrømmer at det var en rekke kandidater å velge mellom.

Kristiansand Bilverksted AS stakk av med prisen for Årets Mekonomen Bilverksted og daglig leder Leif Rune Skaar tok imot premien på scenen i The Hub.

- Vi har lagt vekt på verkstedets evne til å jobbe med vårt konsept, ha høy lojalitet og fronte vårt verdigrunnlag på den beste måten, sier Dag-Inge Simonsen.

- Det finnes mange sterke kandidater til Årets Mekonomen Bilverksted, og juryen har ikke hatt en enkel jobb med å kåre en vinner, sier kjedelederen.

- Årets vinner fyller disse kriteriene med glans. Verkstedet har vært flinke og dedikerte medarbeidere, står på og ofrer ferie og fritid for å kunne være best på kundeservice, fortsetter Simonsen.

- De har alltid som mål å gjøre kunden superfornøyd. De har også integrert seg tett mot Mekonomen, og stiller sine fasiliteter til rådighet når Promeister Academy trenger kurslokaler i byen.

Årets nykommer er fra Hvalstad
Autodrive AS på Hvalstad i Asker plukket opp prisen som Årets Nykommer i Mekonomen-kjeden, hvor daglig leder Gøran Eiker og styreleder Nikolai Balchen tok imot premien.

- Her har vi et verksted som øker raskt i både omsetning og lønnsomhet, sier Simonsen om årets nykommer.

- Autodrive er «supergira» på å gi kundene sine den aller beste opplevelsen man kan tenke seg på et bilverksted. De er gjennomført pirkete i alle deler av virksomheten, enten det er kvaliteten på utført jobb, kundemøtet eller hvordan verkstedet og kundemottaket fremstår til enhver tid.

- Og resultatene har ikke uteblitt, sier Simonsen.

Årets MekoPartner gir «full gass»
Årets Mekopartner ble tildelt JA Bil AS i Ski, og Simonsen skryter av hvordan de har satset stort på å bli totalleverandør til sine kunder.

Joel Rønnes mottok prisen. Han var en av de som startet opp verkstedet og har drevet det siden han var 22 år gammel.

- Det er aldri et nei når noen spør, sier Simonsen og legger til:

- De gir full gass, sent og tidlig. JA Bil jobber bredt; mekanisk, med dekk og ikke minst skade og lakk.

- Den høye aktiviteten gir fornøyde kunder, solide tall og gjør verkstedet til en betydningsfull aktør i sitt nærområde, avslutter Dag-Inge Simonsen.

Les også: Her er årets Bosch-verksted

Tips MotorBransjen.no:
Atle Falch Tuverud | Karoline Sandvik Hernar | Knut Moberg |
Knut Moberg d.e | Martin Mørk | Jon Winding-Sørensen | Petter Knutsen Bjørkelo


 Følg BilJobb.no på LinkedIn