I mai skrev MotorBransjen.no at Georg Risheim sluttet som landsjef i Werksta.

Nå er Trond Andreas Gudbrandsen ansatt som ny administrerende direktør i Norge.

Werksta har over 80 bilskadeverksteder i Sverige, Finland og Norge, og har rundt 1.000 ansatte.

- Tronds bakgrunn fra kjedebygging og forbrukervirksomhet vil ha stor verdi for Werksta i vår videre vekst i Norge, sier konsernsjef Catherine Sahlgren.

Catherine Sahlgren overtok som fungerende daglig leder i Norge da Risheim sluttet.

Hun er konsernsjef i Werksta og styreleder for det norske selskapet.

I mai ble Tom-Egil Kjelstad ansatt som Head og Operations i Werksta. Han kom fra stillingen som leder for Bertel O. Steen Brobekk. 

- Målet vårt er å skape en rask tilvekst og bygge den beste kjeden med skadeverksteder i Norden, med den høyeste kundetilfredsheten, sier konsernsjef Catherine Sahlgren.

Fra Synsam til Werksta
Gudbrandsen kommer fra en stilling som administrerende direktør i Synsam Norge og starter i Werksta i midten av august 2022.

- Etter ti gode og spennende år i Synsam, ser jeg nå frem til å ta fatt på nye oppgaver som administrerende direktør i Werksta Norge AS, sier Gudbrandsen.

- Dette er et svært spennende nordisk vekstselskap med store ambisjoner for fremtiden, i en bransje jeg har erfaring fra tidligere i karrieren.

- Bransjen kjennetegnes i dag ved liten grad av kjededrift - det skal vi gjøre noe med, og skape bransjens ledende og mest foretrukne kjede både for forsikringsselskap og privatkunde.

Tips MotorBransjen.no:
Atle Falch Tuverud | Karoline Sandvik Hernar | Knut Moberg |
Knut Moberg d.e | Martin Mørk | Jon Winding-Sørensen | Petter Knutsen Bjørkelo


 Følg BilJobb.no på LinkedIn