Magistad blir dermed Tor Simonsens etterfølger. Simonsen har startet i jobben som daglig leder for Erik Arnesen Skadesenter.

Han kommer fra Mobile Hønefoss, tidligere Ringerike Bilsenter, som han selv startet opp i 2002, og eier indirekte 24 % av Lomen Auto.  

- Kommer fra en bilfamilie
- Som siviløkonom, erfaring fra bank og senere alt som har med bilforhandlerdrift, har vi her en fagsjef med en solid bakgrunn som vil kunne bistå våre medlemmer på en utmerket måte, sier Knut Martin Breivik, avdelingsleder Drift og utvikling i NBF.

- Det er heller ikke et minus at han kommer fra en bilfamilie, og dermed har fått inn verksted- og forhandlerdrift med morsmelka, fortsetter han.

Knut Ole Magistad har erfaring fra karosserivirksomhet. I tillegg til å ha lederansvar i hele forhandleren, har han ledet servicemarkedssiden, og har dermed både merkantil- og fagkompetanse, understreker NBF.

- Lett å si ja
Som tidligere deltaker i Opel-rådet, med spesielt ansvar for servicemarkedet, har han også overblikk over denne delen av virksomheten hos en hel kjede av forhandlere, samt en bred kontaktflate.

- Jeg hadde tenkt å ta meg en lang ferie, men når denne muligheten bød seg var det lett å si ja, sier Magistad. 

- Det er motiverende å kunne følge med på og kanskje påvirke en bransje som jeg nærmest er født inn. Jeg føler jeg kommer inn i et godt faglig miljø sammen med flere som brenner for norsk bilbransje, sier Magistad.

Magistad starter i jobben i august 2021.

Tips BilNytt.no:
Atle Falch Tuverud | Stian Blindheim Øystein Byberg | Knut Moberg | Jon Winding-Sørensen Petter Knutsen Bjørkelo 


 Følg BilJobb.no på LinkedIn